fbpx

Aparat za zavarivanje Ruris AS200FULL

577,21 (4.348,99 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Od 16,03 (120,78 kn)
Vaša mjesečna rata
Kalkulacija iznosa rate
Jednostavno plaćanje na rate
Želim što niži iznos rate
36 x 16,03 (120,78 kn)
Želim otplatiti što prije
3 x 192,33 (1.449,11 kn)
Želim sam odabrati broj rata
36 x 16,03 (120,78 kn)

Leanpay omogućuje lako plaćanje na rate. Izaberi Leanpay kao vrstu plaćanja u košarici!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra: as200f2022 Kategorije: ,

RURIS AS200FULL je aparat za zavarivanje jednostavan za korištenje, pogodan kako za hobi aktivnosti tako i za poluprofesionalnu i profesionalnu upotrebu.
Inverterski aparat za zavarivanje RURIS AS200FULL, snage 200Ah, je kompaktna i prijenosna oprema za zavarivanje, koja može izvesti nekoliko vrsta zavarivanja: MIG/MAG, LIFT TIG, MMA.
• Više tehnika zavarivanja
Zavarivanje tipa MIG/MAG
Ruris uvodi ponudu zavarivanja žice bez potrebe za pomoćnom plinskom bocom, tako da korisnici ne moraju kupovati specijalizirane boce za zavarivanje žice.
Tako se žica Ruris Flux može koristiti u MIG/MAG procesu zavarivanja bez potrebe za korištenjem plinske boce. Ruris FLUX žica omogućuje jednostavan transport na gradilištima ili u dvorištima, farmama gdje se popravci izvode visokokvalitetnim zavarivanjem.
Pri korištenju zaštitnih plinova može se koristiti nekoliko vrsta radnih plinova:
INERTNI plin je plin koji sadrži helij, argon i može zavarivati ​​obojene materijale. Zavar je tipa MIG.
AKTIVNI plin je plin koji sadrži mješavine ugljičnog dioksida i drugih plinova, koji može zavariti materijale kao što su standardni čelik i visokolegirani čelik. Zavar je tipa MAG.
Vrsta žice koja se koristi za RURIS AS200FULL aparat za zavarivanje ima promjer od 0,8-1 mm.
LIFT TIG zavarivanje
Inverterski aparat za zavarivanje RURIS AS200FULL kupcima nudi mogućnost izrade visoko preciznih i kvalitetnih zavara u TIG modu, odnosno posebnim šipkama za zavarivanje za ovaj proces.
Ova vrsta zavarivanja koristi se za fino zavarivanje gdje se želi najveća kvaliteta i preciznost zavarivanja, a Ruris strojevi uspješno nude ovu opciju koju koriste profesionalci.
Za korištenje RURIS AS200FULL aparata za zavarivanje potrebno je kupiti TIG plamenik i posebne šipke.
Zavarivanje tipa MMA
Aparat za zavarivanje RURIS AS200FULL namijenjen je zavarivanje MMA (obložena elektroda) za radove održavanja i popravka.
Ruris predstavlja asortiman inverterskog tipa MMA zavarivanja (za elektrode) s velikom amperažom, koje ima prednost u odnosu na konvencionalno transformatorsko zavarivanje zbog činjenice da je uređaj ergonomski, jednostavan za transport i može osigurati elektroničku kontrolu struje (intenzitet radne struje ).
Aparat za zavarivanje RURIS AS200FULL može raditi s osnovnim ili rutilnim elektrodama promjera 2,5 mm – 4 mm. Veća amperaža znači kontinuirano i dulje korištenje tijekom zavarivanja, kao i širi raspon elektroda.
Rurisove elektrode mogu biti dvije kategorije – osnovne i rutilne – njihov izbor je sljedeći:
Ruris Rutilici elektrode se uglavnom koriste za niskolegirane čelike, za varove koji zahtijevaju ugodan izgled. Nakon formiranja zrna vara, troska ostaje na površini zavarivanja koja se sama skida. U isto vrijeme, ove Rutilici Ruris elektrode ne ostavljaju tragove troske ili prskanja.
Ruris Bazici elektrode koriste se uglavnom za visokolegirane čelike, ali i za niskolegirane čelike (limovi, cijevi), a nakon formiranja zrna vara, na površini zavarivanja ostaje troska koju je potrebno ukloniti udarcem čekićem. .
Debljina i vrsta čelika za zavarivanje, radna brzina (zavarivanje), debljina elektrode za zavarivanje, moraju se odabrati prema amperaži koju nudi Ruris aparat za zavarivanje, za visoku otpornost na zavarivanje materijala.
• Višestruka upotreba
AS200FULL aparat za zavarivanje može se koristiti kod kuće ili profesionalno u auto radionicama ili na farmama.
• Učinkovitost
AS200FULL aparat za zavarivanje karakterizira učinkovitost, ušteda energije, kompaktan luk, stabilan, visoki napon bez opterećenja, dobar kapacitet kompenzacije sile i višestruka upotreba.
• Mogućnost korištenja različitih vrsta materijala
Aparat za zavarivanje RURIS AS200FULL može zavarivati ​​nehrđajući čelik, legirani čelik, ugljični čelik i druge metalne materijale.
• Različiti uvjeti rada
Aparat za zavarivanje RURIS AS200FULL može se koristiti na otvorenom, u zatvorenom i na otvorenom.
• Jednostavan za rukovanje
Kompaktan, AS200FULL aparat za zavarivanje jednostavan je za instalaciju i rad. Njegov je transport jednostavan zahvaljujući ručki i remenu za nošenje.

Tip uređaja MIG/LIFT TIG/MMA inverter
Napajanje 230V
Frekvencija 50/60Hz
Maksimalna apsorbirana snaga MIG 6,1 kVA, TIG 3,6 kVA, MMA 5,8 kVA
Napon praznog hoda 56V
Podešavanje struje zavarivanja MIG 50-200A, TIG 10-170A, MMA 10-170A
Način rada 60%
Promjer elektrode2,5 mm – 4 mm
Promjer žice za zavarivanje0,8-1mm
Klasa izolacije H
Klasa zaštite IP21S
Funkcije-
Priloženi pribor Maska za zavarivanje, Profesionalna maska za zavarivanje, MIG plamenik, Žičani čekić / četka, Stolna kliješta, Klešta za elektrode, Rutilne elektrode 3,2 mm 2,5 kg (2 kutije), Žica za zavarivanje RURIS flux 081, Pregača za zavarivanje, Rukavice za zavarivanje, Magnetski kvadrat
Neto težina 15,8 kg

IZBORNIK

Aparat za zavarivanje Ruris AS200FULL

577,21 (4.348,99 kn) s PDV-om

Dodaj u košaricu