Rok isporuke je 5-10 radnih dana s iznimkom otoka i Dubrovačkog područja gdje rok isporuke dijelom ovisi o dostavnim službama i redu plovidbe.

Trošak dostave

Trošak dostave za sve narudžbe iznad 135.00€ je besplatna za ostale narudžbe iznosi 5.00€ s pdv-om.

Pošiljke teže od 50kg spadaju u kategoriju paletne dostave i dostavljaju se dostavnom službom Overseas dok pošiljke lakše od 50kg spadaju u paketnu dostavi i dostavljaju se dostavnom službom GLS.

Proces dostave

Dostava se vrši putem dostavne službe In time. Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
Preporučamo da kupac prilikom preuzimanja proizvoda provjeri za eventualna oštećenja i ako postoje da ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno kupac može odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ako to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.
U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.
Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod (korisnički priručnik, jamstveni list), račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.