fbpx

Inverterski aparat za zavarivanje Ruris AS250MMA

317,07 (2.388,96 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Od 10,57 (79,64 kn)
Vaša mjesečna rata
Kalkulacija iznosa rate
Jednostavno plaćanje na rate
Želim što niži iznos rate
30 x 10,57 (79,64 kn)
Želim otplatiti što prije
3 x 105,67 (796,17 kn)
Želim sam odabrati broj rata
30 x 10,57 (79,64 kn)

Leanpay omogućuje lako plaćanje na rate. Izaberi Leanpay kao vrstu plaćanja u košarici!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra: as250m2022 Kategorije: ,

Aparat za zavarivanje RURIS AS250MMA, snage 250Ah, vrhunski je uređaj koji se odlikuje ugradnjom najnovijih tehnologija. Ovo je jedan od rijetkih aparata za zavarivanje koji ima digitalni zaslon.
Ovaj aparat za zavarivanje usvaja naprednu invertersku tehnologiju. Lagan je, kompaktan i izvrstan za korištenje. Ima visoku učinkovitost i performanse, lako paljenje luka, izvrsno formiranje zrna zavarivanja, mali volumen i jednostavan rad. Aparat za zavarivanje RURIS AS250MMA je napravljen za zavarivanje istosmjernom strujom.
• MMA tehnika zavarivanja
Namijenjen je za zavarivanje tipa MMA (s obloženim elektrodama) kako za lake radove tako i za teže radove održavanja i popravka.
Ruris predstavlja asortiman inverterskog tipa MMA zavarivanja (za elektrode) s velikom amperažom, koje ima prednost u odnosu na konvencionalno transformatorsko zavarivanje zbog činjenice da je uređaj ergonomski, jednostavan za transport i može osigurati elektroničku kontrolu struje (intenzitet radne struje ).
Aparat za zavarivanje RURIS AS220MMA može raditi s osnovnim ili rutilnim elektrodama promjera 2,5 mm – 4 mm. Veća amperaža znači kontinuirano i dulje korištenje tijekom zavarivanja, kao i širi raspon elektroda.
Rurisove elektrode mogu biti dvije kategorije – osnovne i rutilne – njihov izbor je sljedeći:
Ruris Rutilici elektrode se uglavnom koriste za niskolegirane čelike, za varove koji zahtijevaju ugodan izgled. Nakon formiranja zrna vara, troska ostaje na površini zavarivanja koja se sama skida. U isto vrijeme, ove Rutilici Ruris elektrode ne ostavljaju tragove troske ili prskanja.
Ruris Bazici elektrode koriste se uglavnom za visokolegirane čelike, ali i za niskolegirane čelike (limovi, cijevi), a nakon formiranja zrna vara, na površini zavarivanja ostaje troska koju je potrebno ukloniti udarcem čekićem. .
Debljina i vrsta čelika za zavarivanje, radna brzina (zavarivanje), debljina elektrode za zavarivanje, moraju se odabrati prema amperaži koju nudi Ruris aparat za zavarivanje, za visoku otpornost na zavarivanje materijala.
• Inovativne funkcije
Uključuje najnovije tehnologije i značajke koje su trenutno dostupne.
Digitalni zaslon: vrlo jednostavan za korištenje, opremljen zaslonom koji prikazuje odabrane funkcije i radne parametre.
Hot Start: Uređaj proizvodi povećanje izlaznog napona koje olakšava pokretanje električnog luka.
Anti Stick: smanjuje struju zavarivanja kada je elektroda kratko spojena. Sprječava lijepljenje elektrode za materijal.
Snaga luka: sposobnost zavarivanja s vrlo kratkim lukom, čak i pri dodiru materijala za zavarivanje. Najprikladniji za teške položaje / elektrode.
• Višestruka upotreba
Aparat za zavarivanje RURIS AS250MMA može se koristiti u kući, profesionalno i poluprofesionalno u auto radionicama ili na farmama.
• Mogućnost zavarivanja različitih vrsta materijala
Aparat za zavarivanje RURIS AS250MMA može zavarivati ​​nehrđajući čelik, legirani čelik, ugljični čelik i druge metalne materijale.
• Jednostavan za rukovanje
Kompaktan i težak 6,2 kg, RURIS AS250MMA aparat za zavarivanje jednostavan je za ugradnju i rad. Njegov je transport jednostavan zahvaljujući ručki i remenu za nošenje. Također je jednostavan za pohranu i održavanje.
• Pouzdan i robustan
Male je, ali robusne veličine, pouzdanosti i lako se održava.
• Različiti uvjeti rada
Aparat za zavarivanje RURIS AS250MMA može se koristiti na otvorenom, u zatvorenom i na otvorenom te omogućuje zavarivanje legura čak i ako je metal prljav ili zahrđao.

Tip uređaja MMA inverter
Napajanje 230V
Frekvencija 50/60Hz
Maksimalna apsorbirana snaga9,5 kVA
Napon praznog hoda 60V
Podešavanje struje zavarivanja20-250A
Način rada 60%

Promjer elektrode2,5 mm – 4 mm
Promjer žice za zavarivanje-
Klasa izolacije H
Klasa zaštite IP21S
Funkcije Afișaj digital, Arc Force, Hot Start, Anti-stick
Priloženi dodaci Maska za zavarivanje, Profesionalna maska za zavarivanje, žičani čekić/četka, stolna kliješta, kliješta za elektrode, rutilne elektrode 3,2 mm 2,5 kg, rukavice za zavarivanje, pregača za zavarivanje, magnetna provjera
Neto težina 6,2 kg

IZBORNIK

Inverterski aparat za zavarivanje Ruris AS250MMA

317,07 (2.388,96 kn) s PDV-om

Dodaj u košaricu