fbpx

Visokotlačni perač RURIS CleanPowerJet1700

335,13 (2.525,04 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

ili
Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Od 11,17 (84,16 kn)
Vaša mjesečna rata
Kalkulacija iznosa rate
Jednostavno plaćanje na rate
Želim što niži iznos rate
30 x 11,17 (84,16 kn)
Želim otplatiti što prije
3 x 111,67 (841,38 kn)
Želim sam odabrati broj rata
30 x 11,17 (84,16 kn)

Leanpay omogućuje lako plaćanje na rate. Izaberi Leanpay kao vrstu plaćanja u košarici!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra: 1700qr21 Kategorije: ,

Visokotlačni perač RURIS Clean Power Jet 1700 omogućuje korisniku da izvrši odabir vrsta vodenog mlaza jednostavnim rotiranjem pregrade na koplju. Tako se za manje od sekunde formira mlaz vode. Za uska područja gdje je potrebno intenzivno čišćenje mjesta, uređaj može biti opremljen visokotlačnim lancem. Zamjena standardne koplja obavlja se brzo jednostavnim okretanjem, odvajanjem i zamjenom drugom koplja.
Nova generacija visokotlačnih uređaja RURIS omogućuje ugradnju 5-u-1 koplja, koja ima nekoliko vrsta vodenog mlaza, uključujući spiralnu funkciju.
Funkcija spiralnog mlaza omogućuje čišćenje osjetljivih površina na kojima se ne mogu primijeniti visoki tlakovi, a spiralni mlaz može lako ukloniti razne impregnirane krhotine na osjetljivoj površini.
Uz ovu funkciju dodaje se visoka preciznost rada bez širenja vodenog mlaza na pod ili na predmete u njihovoj blizini.
Proporcionalna potrošnja vode u odnosu na pritisak koji stvara RURIS uređaj omogućuje korisniku brzo čišćenje uz nisku potrošnju vode.
Visokotlačni perač RURIS opremljen je pumpom velikog kapaciteta koja može isporučiti više vode u trenucima kada je potrebno veće bistrenje zbog primjena u kojima se koristi nekoliko otopina za odmašćivanje.
Pjenjenje se više ne smije vršiti pričvršćivanjem posude s tekućim sapunom na koplju kao u slučaju klasičnog aparata. Funkcija pjene i spremnik ugrađeni su u tijelo aparata, što omogućuje veću raznolikost tijekom korištenja, prelaskom s klasičnog čišćenja na brzo i jednostavno odmašćivanje poda.
Važna funkcija je zaključavanje kuta vodenog mlaza, zahvaljujući gumbu za zaključavanje ugrađenom u ležište pištolja. Na taj način korisnik ne mora mijenjati svoj radni položaj bez obzira pod kojim je kutom postavljen dio koji se odmašćuje ili kolnik.
Putovanje se može obavljati samo jednom rukom, zbog činjenice da su crijevo i pribor ugrađeni i pričvršćeni u tijelo RURIS uređaja.
Spajanje RURIS uređaja na vodovodnu mrežu vrši se uz pomoć uređaja koji ima i funkciju brzog spajanja crijeva na izvor vode i funkciju filtriranja vode.
Svi visokotlačni perači RURIS imaju funkciju rotacije crijeva za 360 stupnjeva u tijelu vodenog pištolja, što omogućuje dugotrajno korištenje visokotlačnih RURIS crijeva bez oštećenja uloška crijeva, a time i crijeva.

Naziv CleanPowerJet 1700 visokotlačni perač
Snaga motora 200W
Nazivni / maksimalni tlak 120 Bar / 170 Bar
Nominalni protok / maksimalni protok 6,5 L / min / 7,5 L / min
Maksimalna temperatura vode 40 stupnjeva
Dužina strujnog kabla 5m
Duljina furtuna 6m
Težina 9 kg
Šifra proizvoda 1700qr21

IZBORNIK

Visokotlačni perač RURIS CleanPowerJet1700

335,13 (2.525,04 kn) s PDV-om

Dodaj u košaricu