24diskont savjeti

NIBBI TRANSPORTER (motorna kolica za prijevoz tereta)-Idealni stroj za prijevoz teških tereta po kompleksnom terenu

Transporteri su nedovoljno cijenjen alat, i to bi vam svatko tko ih je isprobao prvi put rekao.

Ovaj tip vozila često se smatra luksuznom igračkom, strojem za zahtjevne rekreativne vrtlare ili profesionalne pejzažne uređivače.

Opći dojam je da ih se može zamijeniti klasičnim građevinskim kolicima ili prikolicom, ili da nemaju svrhu.

Svi ovi navodi možda imaju malo istine: prikolica može funkcionirati pričvršćena za motokultivator i nesumnjivo ima više prostora i kapacitet za teret, ali neće funkcionirati na zahtjevnim i neravnim terenima.

Međutim, čim shvatite za što su transporteri namijenjeni i zašto, odmah postaje jasno koliko mogu biti korisni za konvencionalne poljoprivredne poslove.

Značajke :

Prvo što treba napomenuti je da su transporteri dizajnirani za prijevoz teških tereta (do pola tone) po kompleksnom i nelinearnom terenu, uključujući blato, uspone i padove.

To su vozila koja jamče učinkovitost i sigurnost: učinkovitost jer mogu doći do mjesta gdje se druga vozila boje kročiti, poput čistine na padini koja je dostupna samo uskim putem koji je opet prestrm ili neravan za motokultivator, ili još gore, kada kiša blokira pristup svim strojevima osim gusjeničnim vozilima.

Sigurnost:

NIbbi transporteri ili motorna kolica za prijevoz tereta jamče maksimalnu sigurnost jer je potpuno opterećeno kompaktno gusjenično vozilo mnogo sigurnije od drugih rješenja, bilo da se kreće uzbrdo ili nizbrdo.

Osim toga, Nibbi transporteri izbjegavaju fizički napor, koji može biti intenzivan kada nosite teške terete; zaštita zdravlja sve se više prepoznaje kao važan aspekt moderne poljoprivrede, a određeni napori ili pokreti mogu utjecati na leđa ili mišiće s dugotrajnim posljedicama. Očuvanje zdravlja pridržavanjem smjernica o pravilnim metodama dizanja i prijevoza koristi dobrobiti kako rekreativcima tako i profesionalcima.

Namjena:

Nibbi transporter ili motorna kolica za prijevoz tereta možete koristiti za građevinske(prijevoz tereta,pijeska,šljunka,betona) i poljoprivredne poslove(prijevoz drva,gnojiva,plodova masline,grožđa i ostalog voća na neravnim i brdovitim terenima) dolazi sa različitim tipovima kutija ovisno o namjeni.

 Ako sve navedeno uzmete u obzir, stvarno vrijedi isprobati transporter.

 Nibbi koja mogu demonstrirati razlike između različitih modela transportera i omogućiti vam probnu 4diskont kao generalni zastupnik za Nibbi strojeve može vam osigurati probu stroja uz pružanje pažljive podrške nakon kupnje ako odlučite nabaviti jedan.

Na talijanskom postoji izreka: la terra è bassa (zemlja je niska), što znači da rad na zemlji može biti naporan, težak posao; to je istina, ali situacija se može poboljšati.

S malo razmišljanja i uz pomoć tehnologije, možete učiniti svoj rad puno ugodnijim, bržim i učinkovitijim.

Emak je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju vrtnih alata i motornih uređaja. Tvrtka je osnovana 1972. godine i danas je jedan od vodećih proizvođača u svijetu.
Emak proizvodi širok raspon proizvoda za održavanje vrta i okućnice, uključujući kosilice, trimeri, rezači grana, puhači lišća, generatori i druge vrste motornih uređaja. Tvrtka je poznata po inovativnom dizajnu, kvaliteti izrade i pouzdanosti svojih proizvoda.
Emak motorni uređaji pokreću se benzinskim ili električnim motorima, a u ponudi imaju i baterijski pogon za neke svoje modele. Uređaji su dizajnirani tako da budu što lakši za upotrebu i minimaliziraju vibracije koje bi mogle uzrokovati umor pri korištenju.
Emak također ima širok izbor dodatne opreme i pribora koji su dostupni za kupnju zajedno s njihovim uređajima, što omogućuje prilagodbu proizvoda specifičnim potrebama i zahtjevima korisnika.Uz visoku kvalitetu proizvoda, Emak je također poznat po svojoj stručnosti i podršci koju pružaju svojim korisnicima kroz servis i tehničku podršku.
EMAK Spa osim robne marke Efco proizvodi i uređaje pod robnim markama Oleo mac, Nibbi i Bertolini.

#24diskont#Nibbi#MTS50#NTS65#NTS80#demperi#transporter#Motorna kolica#EMAK