fbpx

Ruris motorna kopačica 651KSD 6KS – DIESEL

7.299,00kn PDV uključen

Na zalihi


Ruris motorna kopačica 6KS DIESEL – 650KSD

Šifra: 651KSD Kategorije: ,

7.299,00kn PDV uključen

Opis

RURIS 651KSD bušilica dolazi kao novost na tržištu i posljednji je proizvod tvrtke RURIS. Prilikom projektiranja ove Motorne kopačice -Freze korištena je nova tehnologija izgradnje prijenosnika, koja ima 3-brzinski mjenjač (2 naprijed i 1 stupanj prijenosa za vožnju unatrag). Zbog robusnosti šasije odlučili smo koristiti dizelski motor s niskim vibracijama koji razvija 6 KS i 20% manju potrošnju goriva u usporedbi s tradicionalnim motorom. Udobnost i rukovanje osiguravaju produženi upravljač koji olakšava precizno pozicioniranje Motorne kopačice – Freze tijekom rada. Jednostavno pokretanje motora osigurava dekompresijski ventil smješten na kućištu motora, tako da je početni način rada jednostavan. RURIS 651KSD kopačica podržava sve dodatke poput jednostrukih i reverzibilnih plugova, prikolica, željezni kotači, itd. Montaža pribora je jednostavna i brza. Održavanje i manevriranje su jednostavni i omogućuju svim RURIS korisnicima da rade učinkovito tijekom cijele godine.

Ruris strojevi su posebno dizajnirani za zadovoljavanje najzahtjevnijih korisnika, stvoreni za teške radove i uvjete okoliša.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Snaga6 KS                      
Motor General Engine
Obujam208 cm3 
Tip motora4 taktni
Sistem paljenjaElektronsko
Start-upManual
Prijenoslančani
Kučište prijenosaŽeljezo
Brzina2 naprijed + 1 nazad
Širina kopanja800 – 1000 mm
Dubina kopanja100 – 200 mm
GorivoDiesel
Spremnik goriva2,5 L
Potrošnja goriva0,25 l/h
Motorno ulje0,6 L
Ulje prijenosa2,2 L
Površina rada< 1.000 m
Težina87 kg 
  
SADRŽAJ PAKIRANJA: 
          – set gumenih kotača 
          – set metalnih kotača 
          – nastavak za kopanje kanala
          – freza 
Jamstvo na proizvod2 godine
Rok isporuke1 – 2 radna dana
Mogućnost povrataunutar 14 dana
Način plaćanjagotovina, pouzećem, karticom, virmanom

 

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora. Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja.Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva.U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo proučite upute ili pogledajte video sastavljanja na YouTube kanalu unosom modela kopačice.

Specifikacije

Dodatne informacije

Snaga (KS)

IZBORNIK

Ruris motorna kopačica 651KSD 6KS - DIESEL

7.299,00kn PDV uključen

Dodaj u košaricu