fbpx

Ruris motorna kopačica 1300KS 13KS

12.249,00kn PDV uključen

Na zalihi


Ruris motorna kopačica 13KS – 1300KS

Šifra: 1300KS Kategorije: , ,

Ruris 1300 KS je idealna kopačica (freza) za gospodarstva koja moraju obrađivati ​​površine iznad 10.000 četvornih metara. Opremljena s motorom od 13 KS i noževima za kopanje s podesivom širinom između 750 mm i 1250 mm, RURIS 1300 KS lako može obraditi bilo koju vrstu tla bez obzira na tvrdoću, maksimalne dubine kopanja 30 cm s učinkovitosti preko 1200 m2. / h. Snažni motor i mjenjač 2 + 1 te zupčasti prijenos u uljnoj kupki čine RURIS 1300 KS savršenom  frezom koja je u stanju kada se na nju instaliraju transportni gumeni kotači lako vući teret od 1000 kg. Za lakši start RURIS 1300 KS opremljen je automatskim startom. Pribor koji se može montirati na RURIS 1300 KS su: plug, rovokopač, kultivator, tegljač-prikolica. Sve Motorne kopačice – Freze imaju karakteristike prijenosnog sustava vuče (pogonska osovina) na koju su pričvršćeni vijcima transportni kotači ili alati za kopanje (ovisno o njihovoj uporabi) . Sve freze su prvenstveno namijenjene za kopanje uz pomoć noževa koji su pričvršćeni vijcima na jedinstvenu pogonsku osovinu. Prijenos, vuča (pogonska osovina) i sam stroj čine nerazdvojni sklop. Na ovaj stroj ne možete montirati alate kojima se može upravljati podizanjem, spuštanjem, pokretanjem ili pogonom pomoću sile snage kao u slučaju strojeva na kardansko vratilo. Na bilo koju vrstu Rurisovih i DAC motokopačica možete montirati dodatke koji rade isključivo vučom. Pakiranje uz košačicu sadrži frezu,gumene I metalne kotače te plug okretač.

Za sve Rurisove motorne strojeve preporučamo visokokvalitetna motorna i pogonska ulja iz vlastitog asortimana pakirana u limenoj ambalaži kao bi im kvaliteteta u svakom trenutku bila postojana neovisno o uvjetima skladištenja. Ruris ulja su dodatno jamstvo da će vaši strojevi raditi besprijekorno!

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Snaga13 KS                      
Motor General Engine
Obujam389 cm3
Tip motora4 taktni
Sistem paljenjaElektronsko
RasvjetaAutomatska i ručna
Prijenoslančani
Kučište prijenosaŽeljezno 
Brzina2 naprijed + 1 nazad
Širina kopanja750 – 1250 mm
Dubina kopanja100 – 360 mm
GorivoBenzin
Spremnik goriva6 L
Potrošnja goriva1.7 L/h
Motorno ulje1.1 L
Ulje prijenosa3 L
Površina rada< 1.500 m2
Težina171 kg 
  
SADRŽAJ PAKIRANJA: 
  • set gumenih kotača
  • set metalnih kotača
  • jednobrazni plug okretač
  • freza
 
  
Jamstvo na proizvod2 godine
Rok isporuke1 – 2 radna dana
Mogućnost povrataunutar 14 dana
Način plaćanjagotovina, pouzećem, karticom, virmanom

 

Sve Rurisove kopačice dolaze bez ulja u motoru i mjenjaču te vam preporučujemo korištenje isključivo originalnih ulja iz bogate palate Rurisovih proizvoda kako bi vašem stroju osigurali najbolju kvalitetu i dugovječnost motora. Svi modeli Rurisovih kopačica pakirani su u kartonsku ambalažu sa metalnim okvirom te ih je potrebno sastaviti nakon raspakiravanja.Savjetujemo da sastavljanje stroja obavite u ovlaštenom servisu ili od strane školovanih mehaničara kako bi izbjegli gubitak jamstva.U slučaju da kopačicu želite sastaviti sami pažljivo proučite upute ili pogledajte video sastavljanja na YouTube kanalu unosom modela kopačice.

IZBORNIK

Ruris motorna kopačica 1300KS 13KS

12.249,00kn PDV uključen

Dodaj u košaricu