fbpx

Raider kopačica set 5.2kW (7.0ks) 2+1 brzina RD-T07

5.799,00kn PDV uključen

Na zalihi

Šifra: 95112 Kategorije: ,

Raider benzinska kopačica/freza RD-t07 namijenjena je za rad u vrtovima i ratarskim kulturama preko 2000m2.
Za razliku od klasičnih freza,Raider benzinska kopačica/freza RD-t07 se može koristiti za rad sa više alata za obradu tla i prikolicom zbog robusnosti mjenjača. Prijenos od motora do mjenjača je izveden s dva remena s zatezačem.

Raider benzinska kopačica/freza RD-t07 podržava sve vrste pribora za poljoprivredne radove kao što su jednobrazni plud,podešavajući plug,plug za vađenje krumpira i ostale nastavke kompatibilne sa Raider kopačicama.
Kućište mjenjača ne zahtijeva posebno održavanje i može se koristiti na svim grupama tla. Omogućuje uporabu profesionalnog pluga na dubini od 20 cm – za jesensku obradu ili druge vrste brazda. Odlikuje se robusnošću i inovativnim vanjskim dizajnom. Vrlo jednostavna promjena remena kada je to potrebno.. Sve kopačice imaju karakteristike prijenosnog sustava, vuče (pogonska osovina) na koju su pričvršćeni transportni kotači ili kopači (ovisno o njihovoj uporabi) vijcima.Sve RAIDER freze su prvenstveno namijenjene za funkciju kopanja uz pomoć originalnih nastavaka iz ponude koje se pričvršćuju vijcima na pogonsku osovinu.

Proizvod je nakon kupnje potrebno sastaviti te preporučujemo sastavljanje stroja kod ovlaštenih servisnih parthera ili od strane stručnih ososba osposobljenih za popravak i montažu motornih strojeva

IZBORNIK

Raider kopačica set 5.2kW (7.0ks) 2+1 brzina RD-T07

5.799,00kn PDV uključen

Dodaj u košaricu