Kako se registrirati na 24diskont.com?

Prvi korak do sigurne kupnje je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje vam eKupi pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

 

registracija_1_new.png
Kliknite na registraciju

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava korisnika“ u gornjem lijevom kutu svake stranice, te potom kliknite na tipku "Registriraj se". Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.
registracija_2_new.png
Upišite svoje podatke za prijavu
Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka, čime je vaša registracija uspješno završena i možete nastaviti pregledavati našu ponudu te kreirati listu želja ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.
 
registracija_3_new.png
Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!
Kliknite na REGISTRIRAJ SE, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se 24diskont trgovini  koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 300-ak različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Hrvatskoj.
 
registracija_4_new.png
Istražite i ostale pogodnosti
Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte na prodaja@24diskont.com