Brza i pouzdana dostava

24diskont obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete dobiti na broju telefona 091 4040 338 (cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika) ili e-mail adresi.

 

Uvjeti dostave
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 800 kn. Za naručenu robu u iznosu manjem od 800 kn, dostava se naplaćuje u paušalnom iznosu od 25,00kn ako se ne kupuje pouzećem. Dostavna služba dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu.
 
NAPOMENA: Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema. Pošiljke za otoke koji nisu na, bit će dostavljene u roku od 3 radna dana. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
 
Gdje je moja narudžba?

Status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem "koda za praćenje". Uđite u svoj profil i kliknite na link,  kako bi provjerili trenutni status vaše narudžbe te broj pošiljke ukoliko je ista predana na dostavu. Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti točan status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača.


Ukoliko želite saznati vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin kontaktirajte nas  na 091 40 40 338